Zakaj izbrati vodeno vadbo?

Obkroženi boste z ljudmi, ki si prav tako kot vi, želijo zdravja ter raznovrstnih treningov nabitih s pozitivno energijo.

Strokovno vodenje

Vsi naši trenerji so usposobljeni za vodenje skupinskih ter individualnih vadb. Vedno poskrbimo za dodatno vzpodbudo med vadbo, hkrati pa je trening prilagojen vsakemu posamezniku ter lahko tako pričakujete hiter napredek.

Pestra izbira

Ne rabite se bati, da se pri nas ne najde vadba za vas. Med pestro izbiro različnih vadb pa vedno poskrbimo tudi za novitete na vadbah ter uporabljamo vrsto različnih pripomočkov, da vadba ostane tudi kar se da razgibana in zanimiva.

Dilema?

Kontaktirajte nas, če ne veste kakšna vadba bi bila primerna za vas in z veseljem vam bomo pomagali do vaše TOP forme.

Smart body

Smart body je vadba, pri kateri izvajamo vaje z lastno težo ali različnimi pripomočki za celo telo. Vadba Smart body je osnovana posebaj za ženske in prilagojena tako za “začetnico” kot tudi za “športnice”.

PON, ČET 19:00 – 20:00

Fit boxing

Fitboxing je vadba s kickboks elementi, prilagojena posebej za ženske. Vadba je kombinacija tehnik kickboksa in vaj za celo telo, s katerimi učvrstimo celo telo, izgubimo maščobo, izboljšamo kondicijo ter moč, hkrati pa tudi odlično zmanjšamo stres.

TOR, ČET 18:00 – 19:00

Jutranja vadba

Jutranja vadba je vadba, ki vas napolni z energijo za naporen dan, ki je pred vami. Z lastno težo in različnimi pripomočki izvajamo različne vaje, ki bodo najprej zbudile vaše telo in ga hkrati tudi učvrstile in okrepile. Po zaključeni vadbi ta dan ne bo noben izziv pretežak za vas!

PON, SRE, PET 6:05 – 7:05

Športno igralne urice

Športno igralne urice je vadba, ki je namenjena najmlajšim in sicer otrokom od 3 let naprej. Otroci bodo ob zabavnih igrah ter poligonih in ostalih oblikah vadbe razvijali svoje motorične sposobnosti, sprostili odvečno energijo in še izboljšali sodelovanje v parih oz. skupinah.

PON, SRE 15:00 – 16:00

kickboksa

Osnovna šola Kickboksa je program, ki vsebuje elemente kickboksa prilagojen posebej za otroke, da v tem uživajo in se učijo preko igre. Preko osnov kickboksa, se otroci dobro razgibajo, hkrati pa zaradi zelo zahtevnih gibov izboljšajo svojo koordinacijo ter ostale motorične sposobnosti. Borilni športi pa jih bodo naučili tudi spoštovanja, vztrajnosti in pomembnih življenskih vrednot. Vadba ni ozko usmerjena oz. samo tekmovalno usmerjena, zato je primerna za čisto vse otroke, ki bi se v tem želeli preizkusiti.

PON, SRE 16:00 – 17:00 in TOR, ČET 15:00 – 16:00

Judo

Judo je šport preko katerega se bodo vaši otroci naučili osnov padanja, prijemov in metov, hkrati pa preko različnih iger izboljšali vse motorične sposobnosti. Borilni športi pa jih bodo naučili tudi spoštovanja, vztrajnosti in pomembnih življenskih vrednot. Vadba ni ozko usmerjena oz. samo tekmovalno usmerjena, zato je primerna za čisto vse otroke, ki bi se v tem želeli preizkusiti.

TOR, ČET 16:00 – 17:00 in 17:00 – 18:00

top gym trebnje

Semi-privat vadbe

Semi privat treningi so prilagojeni skupini od 2 do 5 vadečih, ki si želijo doseči določen rezultat. Skupaj z našimi trenerji boste ob upoštevanju enostavnih nasvetov dosegli zavidljiv napredek, vadba pa bo tako postala užitek. Vadba je primerna tako za začetnike brez motivacije in predznanja, kateri bi se radi naučili pravilne izvedbe vaj ali pa vam in vašim prijateljem ustreza, da se na treningu prepustite trenerju in tako naredite odličen trening. Ponujamo pa tudi programe za športnike oz. ljudi, ki si želijo nekaj več. Sporočite nam, kakšne so vaše želje in se dogovorimo za kratek posvet kar pri nas v Top gym-u.

Redni urnik velja od 1.9.

Poletni urnik velja med 1.7.-1.9.

Pozdravljeni,

tukaj ste pristali, ker se nam želite pridružiti na top vodenih vadbah. Ne odlašajte (spet) in nam pošljite sporočilo ter se dogovorimo za brezplačen posvet in vadbo v Top gym-u.

  Kaj povejo naše stranke?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

  Glede izkušnje s Top gym-om lahko rečem, da mi je top, ker je pristop oseben, kar ti da občutek, da si nekomu res pomemben. Alen me pozna po imenu npr. pa sem stranka od Veronike, kar se mi zdi res lepo in mi da občutek, da sem res zaželena. Bila sem že v drugih fitnesih, kjer si bolj ali manj serijsko 🙂 Ljudje so top in pa kar mi je najbolj važno, da ko pridem tja, dosegam to, kar si zadam. Tudi vzpodbujanje in pozitivna energija je tisto, kar na koncu odloča, kako dobro boš naredil trening oz. koliko si motiviran 🙂 Ne bi hotela iti v drug fitnes trenirat, ker sem že bila drugje in “vajb” v Top Gym-u je najboljši 🙂

  Sanja Grm

  Študentka

  Ob večletnem delu za računalnikom so se mi začele pojavljati bolečine v hrbtu, kolenih, počutje je bilo vsako leto slabše. Top Gym ekipa me je postopoma z individualnimi treningi uvedla v pravilno vadbo, sklepi so se mi okrepili, pridobila sem kar precej mišične mase, počutje je več kot odlično in delo za računalnikom sedaj veliko lažje 🙂 Priporočam tudi individualne kickbox treninge, tam sem pridobila tudi veliko kondicije in začela spoznavati ta super šport! 😀

  Eva Veber

  EVING, Eva Veber s.p.

  Top Gym Trebnje je super ustanova v kateri si lahko to, kar si. Osebje te sprejme brez zadržkov ter pomaga pri dosegu cilja. Sam fitnes je zelo dobro opremljen in brez pomanjkljivosti, kar se tiče opreme. Je ena super izkušnja, katero bi morali imeti vsi, ki si želite zdravega načina življenja. Veronika, Alen in Miha pa poskrbijo da zastavljene cilje dosežeš.

  Zala Videčnik

  Študentka