Bravo, tvoj prvi korak za pričetek izziva je bil klik, ki te je pripeljal na našo stran!

Spodaj vnesi svoje podatke in v svoj e-poštni predal boš prejel Top »karantena« izziv, s katerim se bomo spravili nazaj v gibanje in bo odličen začetek za vrnitev v formo pred karanteno ali pa celo v boljšo formo kot kdajkoli prej.

Izziv je zate primeren tudi, če do sedaj nisi bil/a v gibanju in si pridobil/a kakšen kilogram maščobice. Trenerji Top Gym-a smo vam pripravili 7 dnevni izziv, ki bo potekal tako, da boste vsak dan opravili manjše naloge, ki vas bodo pripeljale do TOP rezultata. Postavili bomo novo jutranjo rutino, za katero si boste morali vzeti samo 5 minut časa, pozitivne učinke pa boste občutili skozi cel dan. Izvajali bomo vaje za izboljšanje gibljivosti, s katerimi se boste znebili bolečin in hkrati izvajali treninge za moč. Pripravili smo vam tudi »mini vadbene izzive« v sklopu našega TOP izziva.

Kaj še čakaš? Hitro vnesi svoj email naslov in ime, da ti lahko pošljemo izziv in komaj čakam, da v ponedeljek, 4. 5. 2020, vsi skupaj pričnemo!

[mc4wp_form id="547"]
null

Šport: Kickboks/tajski boks

Različne licence in tečaji s področja športa, vadb ter masaž

Organizator različnih prireditev

Alen

Študent Fakultete za šport – Športna vzgoja
null

Šport: MMA (judo/kickboks)

Različne licence in tečaji s področja športa, vadb

Najljubše področje dela: Vodenje vadb za otroke in odrasle ter individualni treningov

Veronika

AFP licencirana trenerka
null

Šport: Rokomet

Različne licence in tečaji s področja športa, vadb ter masaž

Najljubše področje dela: Masaže, vodene vadbe ter individualni treningi

Miha

Študent Fakultete za šport – Kineziologija & Akademije za manualno terapijo
null

Šport: Tek / treningi z utežmi

Različne licence in tečaji s področja športa in vadb

Najljubše področje dela: Vodenje vadb ter individualnih treningov

Ana

Študentka Fakultete za šport - Kineziologija

Individualne vadbe v Top Gym-u

Individualna vadba je vadba, ki je prilagojena posamezniku z določeno težavo oz. ciljem.

Pod vodstvom naših trenerjev je napredek zagarantiran, vadba pa bo povsem prilagojena vašim željam in hkrati varna ter zabavna. Vadba je primerna tako za začetnike brez motivacije in predznanja, kateri bi se radi naučili pravilne izvedbe vaj ali pa vam ustreza, da se na treningu prepustite trenerju in tako naredite odličen trening.

Ponujamo vam tudi programe za športnike oz. ljudi, ki si želijo nekaj več. Sporočite nam, kakšne so vaše želje in se dogovorimo za kratek posvet kar pri nas v Top gym-u.

Semi-privat vadbe

Semi privat treningi so prilagojeni skupini od 2 do 5 vadečih, ki si želijo doseči določen rezultat. Skupaj z našimi trenerji boste ob upoštevanju enostavnih nasvetov dosegli zavidljiv napredek, vadba pa bo tako postala užitek. Vadba je primerna tako za začetnike brez motivacije in predznanja, kateri bi se radi naučili pravilne izvedbe vaj ali pa vam in vašim prijateljem ustreza, da se na treningu prepustite trenerju in tako naredite odličen trening. Ponujamo pa tudi programe za športnike oz. ljudi, ki si želijo nekaj več. Sporočite nam, kakšne so vaše želje in se dogovorimo za kratek posvet kar pri nas v Top gym-u.