Borilna akademija – starši POZOR!

Predstavili bi vam radi našo Borilno akademijo, ki vključuje različne borilne športe, tako judo in brazilski jiu jitsu kot tudi kickboks ter tajski boks! Na otroških programih imamo vsako leto vpisanih preko 80 otrok, tako, da lahko mirno pozabimo na stereotipe o pretepanju!

Borilni športi so odlični za otrokov gibalni in miselni razvoj, saj se poleg uporabe celega telesa in zelo zahtevnih gibov naučijo tudi sodelovanja v skupini ter pomena ekipe, discipline, zdravih navad ter fair play-a. Ste vedeli, da je veliko športnikov kot npr. Messi, Ibrahimović, Shaquille O’Neal treniralo judo, kickboks, jiu jitsu, taekwondoo in ostale borilne športe? Če morda vaš otrok že obiskuje atletiko, nogomet, rokomet ali kakšen drug šport, ga vpišite še v program borilnih športov in zagotavljamo vam, da se bodo pozitivne lastnosti hitro poznale v primarnem športu.

Na naše borilne programe vpisujemo otroke od 5. leta starosti naprej. Vsi naši programi so usmerjeni v otrokov motorični in miselni razvoj in niso tekmovalno usmerjeni. Na vseh programih ne glede na borilni šport, se otroci učijo preko igre in v vsako uro so vključeni tudi elementi gimnastike, atletike in ostali gibalni vzorci, ki jih morajo osvojiti vsi otroci. Urnik si lahko ogledate na tej povezavi. Za več informacij o izbiri termina glede na starost otroka pa nam pošljite sporočilo ali pokličite na 040-240-190 in se dogovorimo.

P.S.: Medtem, ko so vaši otroci na treningu pri nas, pa lahko potrenirate tudi vi in tako odlično izkoristite čas, ko čakate na otroke. Vabljeni na brezplačen posvet in najdemo »rešitev« tudi za vas!

Avtor: Alen Štritof