Zakaj izbrati individualno vadbo?

Napredek je ob upoštevanju navodil trenerjev hiter ter zagotovljen. Vsako vašo težavo ali željo spremenimo v izziv in ga nato skupaj premagamo!

Zaupaj nam svojo željo ali težavo – kontakt.

Težave, bolečine ali poškodbe?

Pišite nam in skupaj z ekipo strokovnjakov vam bomo pomagali do izboljšanja.

Po začetnem posvetu bomo videli katera možnost je najboljša za vas in težave bodo postale samo še en izziv, ki ga bomo skupaj premagali.

Individualne vadbe v Top Gym-u

Individualna vadba je vadba, ki je prilagojena posamezniku z določeno težavo oz. ciljem.

Pod vodstvom naših trenerjev je napredek zagarantiran, vadba pa bo povsem prilagojena vašim željam in hkrati varna ter zabavna. Vadba je primerna tako za začetnike brez motivacije in predznanja, kateri bi se radi naučili pravilne izvedbe vaj ali pa vam ustreza, da se na treningu prepustite trenerju in tako naredite odličen trening.

Ponujamo vam tudi programe za športnike oz. ljudi, ki si želijo nekaj več. Sporočite nam, kakšne so vaše želje in se dogovorimo za kratek posvet kar pri nas v Top gym-u.

Semi-privat vadbe

Semi privat treningi so prilagojeni skupini od 2 do 5 vadečih, ki si želijo doseči določen rezultat. Skupaj z našimi trenerji boste ob upoštevanju enostavnih nasvetov dosegli zavidljiv napredek, vadba pa bo tako postala užitek. Vadba je primerna tako za začetnike brez motivacije in predznanja, kateri bi se radi naučili pravilne izvedbe vaj ali pa vam in vašim prijateljem ustreza, da se na treningu prepustite trenerju in tako naredite odličen trening. Ponujamo pa tudi programe za športnike oz. ljudi, ki si želijo nekaj več. Sporočite nam, kakšne so vaše želje in se dogovorimo za kratek posvet kar pri nas v Top gym-u.

Potek individualne vadbe

Kaj lahko pričakujete od individualnega treninga v Top Gym-u?

Ocena stanja

Preden pričnete z vadbo pri nas, se bomo na hitro pogovorili o vaših dosedanjih izkušnjah, morebitnih težavah in nato pričeli z varno ter vam prilagojeno vadbo.

Ogrevanje

Ogrevanje je najbolj pomemben del vadbe, pri katerem s postopnim segrevanjem telesa pripomoremo k zmanjšanju možnosti za poškodbe ter boljšemu izkoristku telesa v glavnem delu.

Osrednji del vadbe

Je najbolj intenziven del vadbe, v kateremu z različimi metodami ter pripomočki izboljšujemo vašo kondicijo, moč, gibljivost in hitrost, hkrati pa kurimo odvečne kalorije. Vadba je prilagojena vsakemu posamezniku ter je ob upoštevanju navodil predvsem varna in prinaša hiter napredek.

Sproščanje

Sproščanje je zadnji del vadbe a prav tako pomemben. Ob koncu vsake vadbe poskrbimo za zmanjšan tempo, rahel razteg mišic ter umirjanje z dihanjem.

Kaj pravijo naše stranke?

Glede izkušnje s Top gym-om lahko rečem, da mi je top, ker je pristop oseben, kar ti da občutek, da si nekomu res pomemben. Alen me pozna po imenu npr. pa sem stranka od Veronike, kar se mi zdi res lepo in mi da občutek, da sem res zaželena. Bila sem že v drugih fitnesih, kjer si bolj ali manj serijsko 🙂 Ljudje so top in pa kar mi je najbolj važno, da ko pridem tja, dosegam to, kar si zadam. Tudi vzpodbujanje in pozitivna energija je tisto, kar na koncu odloča, kako dobro boš naredil trening oz. koliko si motiviran 🙂 Ne bi hotela iti v drug fitnes trenirat, ker sem že bila drugje in “vajb” v Top Gym-u je najboljši 🙂

Sanja Grm

Študentka

Ob večletnem delu za računalnikom so se mi začele pojavljati bolečine v hrbtu, kolenih, počutje je bilo vsako leto slabše. Top Gym ekipa me je postopoma z individualnimi treningi uvedla v pravilno vadbo, sklepi so se mi okrepili, pridobila sem kar precej mišične mase, počutje je več kot odlično in delo za računalnikom sedaj veliko lažje 🙂 Priporočam tudi individualne kickbox treninge, tam sem pridobila tudi veliko kondicije in začela spoznavati ta super šport! 😀

Eva Veber

EVING, Eva Veber s.p.

Top Gym Trebnje je super ustanova v kateri si lahko to, kar si. Osebje te sprejme brez zadržkov ter pomaga pri dosegu cilja. Sam fitnes je zelo dobro opremljen in brez pomanjkljivosti, kar se tiče opreme. Je ena super izkušnja, katero bi morali imeti vsi, ki si želite zdravega načina življenja. Veronika, Alen in Miha pa poskrbijo da zastavljene cilje dosežeš.

Zala Videčnik

Študentka