Laura Pavlović

Diplomirana fizioterapevtka, ki se je ob in po študiju dodatno izobraževala, s ciljem ponujanja visokokvalitetne in strokovne fizioterapevtske obravnave. Je licencirana Schroth in Cyriax terapevtka.

Schroth terapija je tridimenzionalna obravnava skolioz in se uporablja pri vseh vrstah skolioz, kot preventiva operaciji, kakor tudi pred in po morebitni operativni fiksaciji hrbtenice.

Cyriax terapija je usmerjena v ortopedijo in se prične z natančno anamnezo in podrobnim diagnostičnim pregledom, s katerim ugotovimo vzrok težav. Kot terapija vključuje mobilizacijo in manipulacijo tkiv, prečno frikcijo in trakcijo, uporabljamo pa jo na mišicah, kitah, sklepih, pri akutnih in kroničnih težavah.

Zaključila je tudi izobraževanja iz kineziotapinga, klasične masaže, rehabilitacijske vadbe, osnov miofascijalne relaksacije in obravnave tkiv z ERGON IASTM orodji.

Naroči se na terapijo!

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali pa nas pokličite na 031 703 008.

  Kaj pravijo naše stranke?

  Glede izkušnje s Top gym-om lahko rečem, da mi je top, ker je pristop oseben, kar ti da občutek, da si nekomu res pomemben. Alen me pozna po imenu npr. pa sem stranka od Veronike, kar se mi zdi res lepo in mi da občutek, da sem res zaželena. Bila sem že v drugih fitnesih, kjer si bolj ali manj serijsko 🙂 Ljudje so top in pa kar mi je najbolj važno, da ko pridem tja, dosegam to, kar si zadam. Tudi vzpodbujanje in pozitivna energija je tisto, kar na koncu odloča, kako dobro boš naredil trening oz. koliko si motiviran 🙂 Ne bi hotela iti v drug fitnes trenirat, ker sem že bila drugje in “vajb” v Top Gym-u je najboljši 🙂

  Sanja Grm

  Študentka

  Ob večletnem delu za računalnikom so se mi začele pojavljati bolečine v hrbtu, kolenih, počutje je bilo vsako leto slabše. Top Gym ekipa me je postopoma z individualnimi treningi uvedla v pravilno vadbo, sklepi so se mi okrepili, pridobila sem kar precej mišične mase, počutje je več kot odlično in delo za računalnikom sedaj veliko lažje 🙂 Priporočam tudi individualne kickbox treninge, tam sem pridobila tudi veliko kondicije in začela spoznavati ta super šport! 😀

  Eva Veber

  EVING, Eva Veber s.p.

  Top Gym Trebnje je super ustanova v kateri si lahko to, kar si. Osebje te sprejme brez zadržkov ter pomaga pri dosegu cilja. Sam fitnes je zelo dobro opremljen in brez pomanjkljivosti, kar se tiče opreme. Je ena super izkušnja, katero bi morali imeti vsi, ki si želite zdravega načina življenja. Veronika, Alen in Miha pa poskrbijo da zastavljene cilje dosežeš.

  Zala Videčnik

  Študentka